NYNÍ V PRODEJI:
Issai je samosprašnou odrůdou takzvaného mini-kiwi, což znamená, že nepotřebujete samčí a samičí rostlinu, stačí jedna. Kromě chutných plodů se zároveň jedná  o pěknou rostlinu s tmavě zelenými listy a vonnými květy v červnu.
Tato popínavka nese plody stejné chuti a tvaru jako kiwi, velikosti větší ... 
	
V - VI
		
3 - 6m
		
slunce
		
4   (do -34°C)
		
pro zóny 5+6
		
pro zónu 7
	Jako Barbie má svého Kena, i minikiwi si jednoho našla. Komické na celé věci může být poznání, že se jedná o samičku … Ken’s Red je totiž samičí odrůda drobnoplodého, velmi mrazuvzdorného kiwi, které nese opravdu chutné a při úplném dozrání neuvěřitelně sladké plody s vínově červenou duž ... 
	
VI - VI
		
2 - 6m
		
slunce
		
5   (do -29°C)
		
pro zóny 5+6
		
pro zónu 7
	Jenny je další samosprašnou odrůdou kiwi, tentokrát čínské varianty deliciosa. Znamená to, že nepotřebujete samčí a samičí rostlinu, stačí jedna. Kromě chutných plodů se zároveň jedná  o pěknou rostlinu s tmavě zelenými listy a vonnými květy v červnu.
Plody této popínavky jsou velmi podobné běžnému ... 
	
VI - VII
		
3 - 4m
		
slunce
		
6   (do -23°C)
		
pro zóny 5+6
		
pro zónu 7
	Muchovník a všechny jeho druhy patří k populárním znovuobjeveným jedlým rostlinám, jež si získávají zpět své příznivce nejenom z řad nadšenců zdravé výživy ale i ekologů. Jedná se totiž o dobře rostoucí dřevinu, jež svým bohatým kořenovým systémem zabraňuje erozi a roste bezproblémově bez požadavků  ... 
	
IV - IV
		
4 - 8m
		
2 - 4m
		
slunce
		
4   (do -34°C)
		
pro zóny 5+6
		
pro zónu 7
	Muchovník je v poslední době čím dál populárnější keř, zejména díky svému zdravému letnímu ovoci. Jedná se o opadavý, větší keř či nízký strom. 
Na jaře jej zdobí drobné, voňavé, hvězdicovité květy čistě bílé barvy. Listy jsou oválné, až 8 cm velké a raší bronzově a zrají do tmavě zelené barvy, na  ... 
	
IV - V
		
2 - 6m
		
2 - 5m
		
slunce
		
4   (do -34°C)
		
pro zóny 5+6
		
pro zónu 7
	Nero je slovenská odrůda černého jeřábu s velkými plody i listy. Jsou asi dvakrát tak velké jako kuličky černého rybízu, pevné, měknou až po prvních mrazech a množství vitamínu C jim dodává pikantní chuť. Dají se zpracovávat stejně jako jedlé jeřabiny nebo rybíz: buď čerstvé do ovocných salátů či po ... 
	
V - V
		
1,5 - 2m
		
1 - 2m
		
slunce a polostín
		
3   (do -40°C)
		
pro zóny 5+6
		
pro zónu 7
	 














































